Kamyonet bariyerlere çarptı, kilolarca patates yola saçıldı

Antalya-Alanya D-400 Karayolun'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, bariyerlere çarptıktan sonra önündeki otomobile çarptı.

Antalya-Alanya D-400 Karayolun'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, bariyerlere çarptıktan sonra önündeki otomobile çarptı. Kazada kamyonetin kasasındaki plastik variller ve içerisindeki kilolarca kızartmalık patatesler yola saçıldı.

Edinilen bilgiye göre, Muhammet Karatepe'nin kullandığı 32 ABR 165 plakalı kamyonet Antalya istikametinden Alanya yönüne giderken kavşak üzerinde kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptı. Ardından Ömer Yıldırım idaresindeki 01 ED 787 plakalı otomobile çarpması sonucu kamyonet durabildi. Çarpışmanın ardından kamyonetin kasasındaki variller yola savrulması sonucu patatesler de etrafa saçıldı.

Patatesler nedeniyle kavşakta trafik kontrollü olarak sağlanırken, Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri patatesleri iş makinesi yardımıyla çöp kamyonuna yükledi. Kamyonetin kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

Manşetler

Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı
Antalya’da 2 milyon liralık boya malzemesi vurgunu
Burdur’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına denetim
3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü, başında ağlayıp teslim oldu
Alkollü sürücünün kullandığı motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı
Hayatına son vermek istedi, kurtarılınca "Beni sığınma evine götürün" diye yalvardı