Kanalizasyon kokusunu önlemek için rögarı baza ile kapattılar

Adana'nın Kozan ilçesinde mahalle sakinleri kanalizasyondan gelen kokuya bir türlü önlem alınmayınca rögarı baza ile kapatıp, kokuyu önlemeye çalıştı.

Adana'nın Kozan ilçesinde mahalle sakinleri kanalizasyondan gelen kokuya bir türlü önlem alınmayınca rögarı baza ile kapatıp, kokuyu önlemeye çalıştı.

Kozan'da Karacaoğlan Mahallesi 11083 sokaktaki kapağı olmayan rögar nedeniyle mahalleyi koku sardı. Mahalle sakinleri bir türlü kokuya önlem alınmaması üzerine kendi çözümünü kendi üretti. Öğrenci yurdu önünde rögar sokağa akınca mahalle sakinleri önce boru döşedi ardından rögara baza kapatarak yaşadıkları koku sorununu çözmeye çalıştı. Mahalle sakinlerinden Serhat Arslan yaklaşık 7 yıldır bu sorunu yaşadıklarını kaydederek koku ve akan suyun mahallede sorun yaşatması üzerine baza ile rögarın üstünü kapatarak çözüm bulduklarını ama sorunun çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Mahallede yaşayan kadınlar yıllardır koku nedeniyle zor günler geçirdiklerini ifade ederek, rögara baza kapatarak koku sorununu kısmen çözmeye çalıştıklarını ama kalıcı çözüm için ASKİ yetkililerinin seslerini duymasını istedi.

Manşetler

Zincirleme kazada annesi yaralanan bebek 112 görevlisinin kucağında annesini bekledi
Hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Emanet aldığı otomobil yanınca ne yapacağını şaşırdı
Adana’da 11 firari hükümlü ile 503 aranan şahıs yakalandı
Mersin’de 3 kızın öldüğü kazanın ardından acılı babadan yürek yakan sözler
Adana’da 115 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
AFAD’dan Eğirdir’de kaya düşmesi sonrası heyelan incelemesi
İbanını kullandırıp hapis cezası alan Özlem, gözyaşlarıyla teslim oldu
"Kedi bile zor girer" denilen pencereden girdi, sadece iPhone’ları çaldı
Mersin’de zehir tacirlerine şafak operasyonu: 43 gözaltı, 448 bin sentetik hap ele geçirildi