Karabatak su üzerine çalı ve ot taşıyarak yuva yaptı

Adana'da karabatakların Seyhan Nehri üzerine çalı ve ot taşıyarak yuva yapması görenlerin ilgisini çekti.

Adana'da karabatakların Seyhan Nehri üzerine çalı ve ot taşıyarak yuva yapması görenlerin ilgisini çekti.

Karabatakların Seyhan Nehrinde su içinde bulunan yosunların üzerine ot ve çalı taşıyarak yuva yapması ilgi odağı oldu. Suyun üstünde herhangi bir duracak yerlerinin olmaması ve yuvayı suyun altında olan yosunlara tutundurarak yapmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Karabatakların bu anını gören doğa fotoğrafçısı Kadir Acarlar, kuşların performansı karşısında hayranlık duyduğunu belirterek, kuşların yuvayı iki günde yaptığını belirtti.

Kuşların yuva sürecine tanık olan Taşkın Kozaeker ise "Kuşlar çok muhteşem varlıklar. Buradan geçerken kuşların bu anını görüyorum bana huzur veriyor mutluluk veriyor. Suda yuvayı kuracak bir yer yok ama kuşlar suyun altındaki yosunlara tutundurarak yuva yaptılar" diye konuştu.

Manşetler

Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu
Antalya’da tartıştığı 37 haftalık hamile eşini dizlerinden vurdu
Antalya’da karlı dağların gölgesinde deniz keyfi
Mersin’deki kazadan acı hikaye: İkizleri ölüm ayırdı, 3 cenaze yan yana defnedildi
Isparta’da aranan 515 kişi yakalandı