Karaisalı’da otobüs durağına yazı yazarak Zeydan Karalar’dan yeni otobüs isteyen ilçe halkının arzusu yerine getirildi

Karaisalı'da otobüs durağına yazı yazarak Zeydan Karalar'dan yeni otobüs isteyen ilçe halkının arzusu yerine getirildi.

Karaisalı'da otobüs durağına yazı yazarak Zeydan Karalar'dan yeni otobüs isteyen ilçe halkının arzusu yerine getirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Adana'nın Karaisalı ilçesindeki bir otobüs durağına yazılmış "Bize yeni otobüs verin Sayın Zeydan Karalar" yazısını görünce, mesajın iletildiği durağa giderek; "Otobüs aldıkça buraya otobüs vereceğiz" sözünü vermişti.

Seçimden önce verdiği sözü tutan Başkan Zeydan Karalar Karaisalı otobüs hattına 2 yeni otobüs ekleyerek, ilçe sakinlerinin daha rahat yolculuk yapmasını sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar; "Verdiğimiz her sözü tutuyoruz. Karaisalı hattına 2 yeni otobüs ekleyerek vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat ve konforlu hale getirdik" dedi.

Yeni otobüsleri kullanarak yolculuk yapan Karaisalılar, geçmişte çok kalabalık otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, hatta verilen iki yeni otobüs için Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür ettiler.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü