Karakalem portre resim sergisi

Geniş Açı Sanat Resim Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan kara kalem ve fuzen (kömür kalem) portre çalışmaları sergisi açıldı.

Geniş Açı Sanat Resim Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan kara kalem ve fuzen (kömür kalem) portre çalışmaları sergisi açıldı.

Adana Ressamlar Derneği Kaman Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen ve 45 eserden oluşan sergi 21 Aralık 2021 tarihleri arasında sergilenecek.

Geniş Açı Sanat Resim Atölyesinin sahibi ve öğretmeni Ressam Engin Buğa'nın yönetiminde gerçekleştirilen sergiye atölye öğrencilerinden Hülya Kök, Ela Korkmaz, Semra Serin, Aliye Ağca, Melda Kipritçi, Asya Erden, Sevim Sezer Yüksel, Sultan Bilgin ve Feyyaz Ballıoğlu eserleriyle katıldı. Buğa, "Bu sergideki amacımız alışıla gelmiş sergi geleneğinin dışında yeni bir konsept denemek, karakalem ve füzen portreler ile sergi anlayışına yeni bir boyut getirmektir" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil inşaat malzemelerine çarptı: 2’si ağır 3 yaralı
Otel lojmanında çıkan yangın korkuttu
Isparta’da mermer paletin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de jandarma bir haftada 109 şüpheliyi yakaladı
Gazipaşa’da kavşakta otomobille kamyonet çarpıştı: 1’i ağır 5 yaralı
Kahramanmaraş’ta ikamet ve depo yangını
Şehidi, annesi ve kız kardeşleri gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurladı
Yüksek kâr ve banka promosyonu vaadiyle 480 bin lira dolandırdılar
Antalya’da takla atan hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı
Feke’de müstakil ev yangında kullanılamaz hale geldi