Karakoçan’da hasarlı binalar kontrol ediliyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde hasarlı binaların kontrolü sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde hasarlı binaların kontrolü sürüyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde binlerce konut çökerken, yine binlerce kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. İkinci depremde bir binanın yıkıldığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ'da da hasarlı binaların kontrolü sürüyor. Şehir genelinde tespit çalışmaları sürerken, Karakoçan'da da hasarlı binaların kontrolleri devam ediyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri tarafından binalar kontrol edilerek gerekli işlemler yapılıyor.

Manşetler

Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi
Antalya’da 550 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Mersin’de kaçak huzurevine operasyon: 12 yaşlı koruma altına alındı
Takla atan patpatın sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya’da elektrikli bisiklet sürücüsüne 126 bin TL ceza
Virajı alamayan tır devrildi saman balyaları yola saçıldı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: Binlerce sentetik ecza ele geçirildi
Isparta’da 4 bin 527 adet uyuşturucu madde ele geçirildi
Isparta’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı