Karalar: "Yumurtalık’ı turizmde daha cazip hale getireceğiz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesini turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesini turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Başkan Karalar, Yumurtalık Ziraat Odası'nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu, ardından Sugözü, Gölovası, Yeşilköy, Hamzalı ve Narlıören köylerinde incelemelerde bulundu, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Karalar, Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu, Ceyhan ve kısmen Kozan'da su probleminin çözüldüğünü, Adana'da 1700 km su isale hattı döşendiğini söyledi. Yumurtalık'ta arıtmanın temelinin de bu dönem içinde atılacağını, daha sonra merkez ve merkeze yakın köylerin tamamının kanalizasyon probleminin de çözüleceğini açıklayan Başkan Karalar, 40-50 yıldır var olan problemleri 3 yılda çözüm aşamasına getirdiklerini açıkladı. Adana'nın birçok noktasında çiftçiyi, üreticiyi desteklediklerini, Yumurtalık'ta da üreticinin desteklenmesi için harekete geçtiklerini vurgulayan Karalar, önümüzdeki süreçte ilçede yol sorunun da ortadan kaldırılacağını bildirdi.

"Geliri yükseltip, hizmeti artırıyoruz"

11 Büyükşehir Belediyesi'nin ortaya koyduğu başarılı yönetimin, Millet İttifakı iktidarının Türkiye'nin sorunlarını çözeceğine dair önemli bir gösterge olduğunu kaydeden Başkan Karalar, Adana'nın büyükşehirler içinde gelir açısından 22. sırada olduğunu, 10. sıraya yükselmesini sağlayacaklarını, ilçeyi turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini belirtti.

Başkan Karalar, hizmet ederken adil olmak için çok titiz davrandıklarını ifade ederek, sorunların büyük oranda çözümü için ülke genelinde ve belediyelerde doğru kadroların yönetime gelmesi gerektiğine dikkat çekti.

Manşetler

Osmaniye’de mangal keyfi itfaiyeyi alarma geçirdi
Kenevirleri sularken suçüstü yakalandı
Ezgi Apartmanı davasında Avukat Şen: "Bilirkişi kişi raporlarını dikkate almayacaksak niye istedik"
Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu