Karalar: "Yumurtalık’ı turizmde daha cazip hale getireceğiz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesini turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesini turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Başkan Karalar, Yumurtalık Ziraat Odası'nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu, ardından Sugözü, Gölovası, Yeşilköy, Hamzalı ve Narlıören köylerinde incelemelerde bulundu, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Karalar, Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu, Ceyhan ve kısmen Kozan'da su probleminin çözüldüğünü, Adana'da 1700 km su isale hattı döşendiğini söyledi. Yumurtalık'ta arıtmanın temelinin de bu dönem içinde atılacağını, daha sonra merkez ve merkeze yakın köylerin tamamının kanalizasyon probleminin de çözüleceğini açıklayan Başkan Karalar, 40-50 yıldır var olan problemleri 3 yılda çözüm aşamasına getirdiklerini açıkladı. Adana'nın birçok noktasında çiftçiyi, üreticiyi desteklediklerini, Yumurtalık'ta da üreticinin desteklenmesi için harekete geçtiklerini vurgulayan Karalar, önümüzdeki süreçte ilçede yol sorunun da ortadan kaldırılacağını bildirdi.

"Geliri yükseltip, hizmeti artırıyoruz"

11 Büyükşehir Belediyesi'nin ortaya koyduğu başarılı yönetimin, Millet İttifakı iktidarının Türkiye'nin sorunlarını çözeceğine dair önemli bir gösterge olduğunu kaydeden Başkan Karalar, Adana'nın büyükşehirler içinde gelir açısından 22. sırada olduğunu, 10. sıraya yükselmesini sağlayacaklarını, ilçeyi turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini belirtti.

Başkan Karalar, hizmet ederken adil olmak için çok titiz davrandıklarını ifade ederek, sorunların büyük oranda çözümü için ülke genelinde ve belediyelerde doğru kadroların yönetime gelmesi gerektiğine dikkat çekti.

Manşetler

İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi
Finike-Kumluca yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Demre Kaleköy’de rahatsızlanan kişi, sahil güvenlik botuyla tahliye edildi
Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada aileler cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı
Belediye boşaltıyor, o dolduruyor: Daha önce 2 operasyonda 16 kamyon çöp çıkan evden 4 kamyon daha çöp çıktı
Adana’da şehit polisler unutulmadı
Otomobilin açılan kapısına çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü metrelerce savurdu