Karda mahsur kalan araçların imdadına yetiştiler

Adana'da Obruk Geçidi'nde yoğun kar yağışı nedeni ile mahsur kalan araç sürücülerinin imdadına karayolları ekipleri yetişti.

Adana'da Obruk Geçidi'nde yoğun kar yağışı nedeni ile mahsur kalan araç sürücülerinin imdadına karayolları ekipleri yetişti.

Saimbeyli ilçesine bağlı Obruk Geçidi'nde yağış akşam saatlerinde şiddetli kara dönüştü. Yoğun kar yağışı nedeni ile yolda mahsur kalan araç sürücüllerinin ihbarı üzerine Karayolları 56. Şube Şefliği karla mücadele ekipleri kar küreme araçları ile yol açma ve küreme çalışması yaparak karda mahsur akalan araçların güvenli şekilde ulaşımlarını sağladı. Ekipler şiddetli kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar küreme, yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Manşetler

Mersin’de misket büyüklüğünde dolu etkili oldu: Orman ve bahçeler beyaza büründü
Antalya-Isparta karayolunda işçileri taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı: 7 ölü, 7 yaralı
Tarihi çarşıda motosiklet kazası: Yayaya çarpıp kaçtı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 7 ölü
Tarsus’ta narkotik operasyonu: 95 şüpheli deşifre edildi, 40 tutuklama
Alanya’da traktör sürücüsünün cenazesi yakınlarına teslim edildi
Alanya’da 75 bin kullanımlık uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 gözaltı
Osmaniye’de yağış felaketi: Yollar kapandı, ulaşım aksadı
Osmaniye’de yağış sonrası heyelan: Bazı evlerin çevresinde çatlaklar oluştu
Kahramanmaraş’ta kaçak telefon ve sigara operasyonu