Kardeş kent protokolü imzalandı

Muratpaşa ve Isparta’nın 7 bin 500 nüfuslu ilçesi Gönen arasında ‘Kardeş Kent’ protokolü düzenlenen törenle imzaladı. Törende imzaları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen attı.

Türk turizminin başkenti Antalya’nın kalbi Muratpaşa ile Isparta’ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan 7 bin 500 nüfuslu Gönen belediyeleri ‘Kardeş Kent’ oldu. İki belediye arasında kardeş kent protokolünü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen’in katıldığı törenle imzalandı.

Törende konuşan Kesmen, destekleri ve ilgisi dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Uysal ise Gönen’in bir tarım kenti olmasının yanı sıra yetiştirdiği öğretmenlerle Cumhuriyet tarihinde derin izler bırakan Gönen Köy Enstitüsü’nün de bulunduğu yer olduğunu söyledi. Gönen’le kardeş şehir olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Uysal, belediyeler arasında dayanışmanın önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından iki başkan, Muratpaşa ve Gönen belediyelerini ‘kardeş kent’ yapan protokolü imzaladı. 

Manşetler

Antakya’da 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
İskenderun’da günübirlik apartlara fuhuş operasyonu: 3 gözaltı
Isparta’da yaylada mahsur kalan çobanlar 30 saat sonra kurtarıldı
Isparta’da tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Isparta’da yüksekten düşen 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Yargıtay bozdu, yerel mahkeme geri adım atmadı
Sokakta yaşayan adamı yumruklayan çocuğa ev hapsi cezası
Yangında ev sahibi dumandan etkilendi, mahsur kalan kedi ekiplerce kurtarıldı
İş yerinde kanlı saldırı: Başından ve göğsünden vuruldu
Kahramanmaraş’ta okul önlerinde sıkı denetim