Kargo ile gelen bilgisayar kasasından skunk maddesi ele geçirildi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kargo ile gönderilen bilgisayar kasası içerisinden 1 kilo 47 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kargo ile gönderilen bilgisayar kasası içerisinden 1 kilo 47 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu imal ve ticaretini engellemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmada; Dörtyol ilçesinde bulunan kargo firmasında A.G. ile M.A. adına gelen bilgisayar kasası içerisinde gizlenmiş şekilde 1 kilo 47 gram Skunk adlı uyuşturucu yapımında kullanılan madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

Manşetler

Yılan giren araca binmek isteyince korku dolu anlar yaşadı
Kadınların tekme tokatlı kavgasında dayak atan taraf konuştu
Serinlemek için girdiği çayda kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı
Tıra arkadan çarpan kamyonun sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye kurtardı
Adana’da AVM’de sandalyeli kavga: Kadınlar arada kaldı
Osmaniye’de 2 motosikletin karıştığı kazada sürücüler yaralandı
Antalya-Kemer yolunu kilitleyen kaza: Kilometrelerce kuyruğun sebebini telefonlarına gelen videodan öğrendiler
Taksiciler konvoyla korsan taşımacılığa tepki gösterdi
Osmaniye’de parmağı duş başlığına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı
Uçurumun dibinde mahsur kaldı, AFAD’ın 8 saatlik operasyonuyla kurtarıldı