Karın tadını çocuklar çıkardı: Kimi leğenle kimi naylonla kaydı

Mersin'in yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı en çok çocukları sevindirdi.

Mersin'in yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Çocuklardan bazıları leğenle, bazıları da naylonlarla kayarak karın keyfini çıkardı.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Mersin'in merkezi ve ilçelerinde kar yağışı etkili olmazken, yüksek rakımlı bölgelerini beyaza büründü. Merkezlerden yaşayanlar ise yüksek rakımlı bölgelere akın etti. Erdemli'den Anamur ilçesinde kadar bin rakım üzerinde Torosların eteğinde etkili olan kar yağışını değerlendiren aileler, çocuklarıyla birlikte doyasıya vakit geçirdi. Kardan adam yapıp, kar topu oynayanların yanı sıra bazı çocuklar leğen ve naylonlarla kayarak beyaz güzelliğin tadını çıkardı. Çocuklar karda oynamanın çok güzel olduğunu belirtirken, aileler de güzel vakit geçirdiklerini anlattı.

Sömestir tatilini fırsat bilerek çocuklarla Adana'dan Mersin'e geldiklerini belirten Fatma Aksu, "Kar görmeye geldik. Erdemli'nin yükseklerinde çok güzel gezilecek yerler keşfettik. Çocuklarla çok eğlendik, burası çok güzel" dedi.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"