Karlar Ülkesini izlediler

Aksu Kaymakamlığı, Aksu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile düzenlenen “Gezerek Öğreniyorum” Projesi devam ediyor.

Proje kapsamında, Aksu’da engelli ve özel eğitim gören yaklaşık 70 çocuk Mall Of Antalya Sinema Salonlarında “Karlar Ülkesi 2” filmini izleyerek, gönüllerince bir gün geçirdi.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ün eşi Necla Ergün ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin’in de eşlik ettiği çocuklar “Karlar Ülkesi 2” filmini izledi. 70 öğrenci öğretmenlerinin gözetiminde keyifli bir gün geçirdi. Çocuklarımızın yüzlerinde oluşan bu mutluluğun tarifi yok diyen Necla Ergün ve Ümmü Şahin Karlar Ülkesi 2 filmini çocuklarla birlikte izledi.

 

“Gezerek Öğreniyorum” Projesi nedir?

 

Aksu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından koordine edilen “Gezerek Öğreniyorum” projesi kapsamında engelli çocuklar için düzenli aralıklarla farklı etkinlikler düzenleniyor. Amacı farkındalık yaratmak ve engelli çocuklara güzel vakit geçirtmek olan proje, öğrenci ve öğrenci velileri tarafından da büyük beğeni topluyor.                                                                                

Manşetler

Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı