Kaş, Finike ve Gazipaşa’da yeni vergi dairesi müdürlükleri hizmete açıldı

Antalya'nın Kaş, Finike ve Gazipaşa ilçelerinde kurulan yeni vergi dairesi müdürlükleri 12 Mayıs Pazartesi günü resmen hizmet vermeye başladı.

Antalya'nın Kaş, Finike ve Gazipaşa ilçelerinde kurulan yeni vergi dairesi müdürlükleri 12 Mayıs Pazartesi günü resmen hizmet vermeye başladı. Yeni birimlerle birlikte mükelleflere daha etkin ve verimli hizmet sunulması hedefleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın mükellef odaklı ve etkin hizmet anlayışı doğrultusunda Antalya'da vergi hizmetleri genişletiliyor. Bu kapsamda Antalya Defterdarlığına bağlı olarak Kaş, Finike ve Gazipaşa ilçelerinde yeni vergi dairesi müdürlükleri kuruldu. Daha önce Mal Müdürlükleri bünyesinde gelir servisi olarak hizmet veren birimler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni idari yapılanmasıyla birlikte bağımsız vergi dairesine dönüştürüldü. Kaş, Finike ve Gazipaşa Vergi Dairesi Müdürlükleri 12 Mayıs Pazartesi günü resmen hizmet vermeye başladı. Yetkililer, söz konusu ilçelerin sosyo-ekonomik yapısı, işlem yoğunluğu ve mükellef sayısı göz önünde bulundurularak yapılan bu düzenleme sayesinde vergi hizmetlerinin daha hızlı, etkili ve vatandaş odaklı yürütüleceğini belirtti.

Manşetler

Adana’da otomobil motosikletle çarpıştı: 19 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Yolda yürürken kocası tarafından bıçaklandı
Altyapı çalışması sırasında göçük yaşandı: 1 yaralı
Yakalanan 2 uyuşturucu taciri tutuklandı
Gazipaşa’da 15 yaşındaki çocuğun iş makinesinin koluna sıkışarak yaralanmasına 2 tutuklama
Antalya’daki kamyon kurşunlama olayına 1 tutuklama
Antalya’da midibüs ile otomobilin çarpışma anı kamerada: 2 yaralı
Isparta’da tarihi eser operasyonları: 20 şüpheli hakkında adli işlem
Kepez’de çöp ev operasyonu, ekipler 6 kamyon atık çakırdı
Kahramanmaraş’ta nişanlı çiftin öldüğü kazada karar çıktı: 91 bin lira para cezası