Kaş, Travel Turkey İzmir’de tanıtılıyor

Kaş'ın tarihi ve turistik zenginlikleri, bu yıl 8-10 Aralık'ta 16'ncısı düzenlenen uluslararası turizm fuarı Travel Turkey İzmir'de tanıtılıyor.

Kaş'ın tarihi ve turistik zenginlikleri, bu yıl 8-10 Aralık'ta 16'ncısı düzenlenen uluslararası turizm fuarı Travel Turkey İzmir'de tanıtılıyor.

Türkiye'nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir "Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi" Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlendi. Fuarda üç gün boyunca turizmin her alanına hitap eden atölye çalışmaları, seminerler, sergi, sempozyum ve ülke sunumları gerçekleşecek.

Dünyanın dört bir yanından sektörün profesyonellerini ağırlayan uluslararası fuarda, Kaş Belediyesi de yerini aldı ve stant açtı. Fuar alanındaki stantta, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren ile turizm esnafları yer aldı. Evren, fuara gelen tüm misafirleri Kaş standına beklediklerini söyledi.

Kaş'ın alternatif turizm imkanlarının tanıtıldığı stantta ziyaretçilere, yöreye has adaçayı ve kekik ile ilçeyi tanıtıcı broşür ve kitapçıklar hediye ediliyor.

Manşetler

Drift atıp akrobatik hareketler yapan 41 sürücüye 3 milyon 202 bin TL ceza
13 yaşındaki kız çocuğunun haşema ile havuza girmesine izin vermeyen Rus uyruklu site yöneticisi tutuklandı
Genç kızın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Antalya’da bir kadın evinde ölü bulundu
Antalya’daki zincirleme kapkaç ve gasp olayında marketteki kasiyer yaşadığı şoku anlattı
Uyuşturucu kullanmaktan öğretmenlikten ihraç edilen şahıs bu kez uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Mersin’de balkonda akıma kapılan 1,5 yaşındaki Yamaç yaşam mücadelesini kaybetti
Tartıştığı kişi tarafından üzerine otomobil sürülüp yaralanan adam hayatını kaybetti
Ticari araç, çıkmaz sokağa girdi bahçeye düşmesine ramak kaldı
Devrilen beton mikserinin sürücüsü hafif yaralandı