Kasklı şüpheli kuyumcuyu vurdu, sonrada altınları çaldı

Adana'da kasklı şüpheli kuyumcu soygunu gerçekleştirdi, bu anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Adana'da kasklı şüpheli kuyumcu soygunu gerçekleştirdi, bu anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Soyguncu, işyeri sahibini tabanca ile vurduktan sonra topladığı altınlarla kayıplara karıştı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Ahmet Sapmaz Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen iki şüpheli motosiklet ile kuyumcuya geldi. Kasklı bir kişi motosikletten inerek elindeki silahla kuyumcuya girdi.

İçeri giren kasklı şüpheli, işyeri sahibi Muhammed Bahadır A. (32)'ya "Kıpırdama" diyerek tabanca ile ateş açtı. Sırt bölgesinden yaralanan işyeri sahibi kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada kasklı şüpheli vitrinde bulunan altınları topladı. Ardından arkasına bakmadan, kendisini motosiklet ile bekleyen arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışması başlattı.

Manşetler

Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular
Alanya’da 400 bin liralık döviz bürosu soygununda 3 şüpheli tutuklandı