Kaş’ta 19 Mayıs fener alayı ve konser düzenlendi

Kaş ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi.

Kaş ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi.

Fener alayına katılan yüzlerce vatandaş, Türk bayrakları ve meşalelerle eski otogar yakınındaki kavşaktan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Burada saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Fener alayının ardından Kaş Belediyesince düzenlenen konser programı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar, şarkıcı Tuğba Yurt'un konseriyle coştu. Tuğba Yurt konseri öncesi besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Erdem Kınay sahne aldı. Seyirciler, sanatçıların canlı performansı eşliğinde doyasıya müzik keyfi yaşadı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyoruz. İnşallah onun bıraktığı bu cumhuriyeti, bu mirası hep birlikte geleceğe taşımaya devam edeceğiz." dedi.

Manşetler

Kapısı açık olan toplu taşıma aracından düşen adam ağır yaralandı
Burdur’da çatı yangını ekiplerce söndürüldü
Mersin’in Yenişehir Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu: 30 gözaltı kararı
Antalya’da 2 gündür kayıp olarak aranan turist jandarma tarafından yarı baygın halde bulundu
Evin camından çıkarak kayıplara karışan Uğur’dan 50 gündür haber alınamıyor
Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu