Kaymakam Topsakaloğlu’ndan şehit babasına moral ziyareti

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve eşi Gül Topsakaloğlu, Anamur Devlet Hastanesinde yatan şehit babası Kadir Tülek'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve eşi Gül Topsakaloğlu, Anamur Devlet Hastanesinde yatan şehit babası Kadir Tülek'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya'da 2022 yılında doğum günü olan 1 Aralık'ta denetleme görevi sırasında trafik kazasında şehit olan Bozyazılı komiser yardımcısı Ramazan Tülek'in Anamur Devlet Hastanesi ortopedi servisinde dizinden ameliyat olan babası Kadir Tülek'e, eşiyle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Topsakaloğlu, şehit babasına moral verdi.

Şehit babasının tedavi süreci ile ilgili Anamur Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Boz tarafından bilgilendirilen Topsakaloğlu, hasta yakınlarına acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin her daim şehitlerin kıymetli ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Topsakaloğlu, "Şehitlerimizin aileleri bizim için çok önemlidir. Onlar bu ülke için en değerli olan varlıklarını, yani çocuklarını kaybettiler. Bundan dolayı onlara ne yapsak azdır. Her daim şehit yakınlarının yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Allah'tan acil şifalar dilerim" dedi.

Manşetler

Düğününe günler kala kalbinden bıçaklanıp öldürülmüştü: Babasının sözleri duruşmaya damga vurdu
Devriyede kavgaya denk gelen polis, taşkınlık çıkartan 2 genci gözaltına aldı
Park ettiği motosiklet alev topuna döndü, diğer araçlara sıçramaması için hayatını hiçe saydı
Komşusunun evine kurşun yağdıran şüpheli, 500 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı
Otele ait depoda 13 bin litre kaçak ve sahte şampanya ele geçirildi
400 gram altını pazarda çaldırdı
Hatay’da otomobil refüje çarptı: 1’i ağır 3 yaralı
Kaybettiği emekli maaşından umudu kesen vatandaşın parasını polis sahibine ulaştırdı
Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurulan 19 yaşındaki genç öldü
Ağaca çarparak yan yatan otomobildeki 2 kişi yaralandı