Kaymakam Yılmaz’dan sınava girecek öğrencilere motivasyon

Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz; LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan depremzede öğrencilere motivasyon konuşması yaptı.

Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz; LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan depremzede öğrencilere motivasyon konuşması yaptı.

Asrın felaketinde ağır hasar alan Hatay'da 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı geçtiğimiz Eylül ayında başlamıştı. Belen ilçesinde de öğrenciler ders başı yapmış ve okullarıyla buluşmuşlardı. Belen ilçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede bulunan ortaokullarda ve liselerdeki eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan öğrencilerle sınav kaygısı hakkında sohbet ederek, sınava yönelik motivasyon konuşması yaparak öğrencilerin sınav stresi, kaygı yönetimi, odaklanma ve dikkatli olmaları konusunda deneyimlerini aktardı.

Kaymakam Yılmaz, sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek "Sınavların eğitim ve kariyer açısından önemli olduğunu, sınava giren öğrencilerimiz bu zorlu günlerde özveri ile hazırlanarak çalıştılar. Başarılı bir şekilde sınavlarınızın geçeceğine ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza inandığını belirterek, Ülkemizin eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyduğunu eğitimli nesillerin çağımızda hem yaşadıkları çevreye hem ülkelerine yön veren insanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür eder, sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Manşetler

Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı
Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu
Isparta’da uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheliye adli işlem
Muhittin Böcek ek ifadesini verdi