Kayserispor topbaşı yaptı

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle izine çıkan Kayserisporlu futbolcular, yeniden antrenmanlara başladı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle izine çıkan Kayserisporlu futbolcular, yeniden antrenmanlara başladı.

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'da izinler sona erdi. Yaşanan depremden dolayı hafta başından beri izinli olan sarı kırmızılı futbolcular, tekrardan çalışmalara başladı. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı için Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde çalışmalara koyulan sarı kırmızılılar, yaşanan deprem felaketinin üzüntüsünü üzerinden atmaya çalışıyor.

Depremde mağdur olan ailelere maddi ve manevi destek veren Kayserispor teknik heyeti ve futbolcular, Süper Lig'e adapte olmaya gayret gösteriyor.

Manşetler

Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı
Antalya’da 2 milyon liralık boya malzemesi vurgunu
Burdur’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına denetim
3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü, başında ağlayıp teslim oldu