Kaza sonrası savrulan otomobil kaldırımda yürüyen yayaya çarptı: 2 yaralı

Antalya'da kontrolden çıkan otomobilin önündeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya'da kontrolden çıkan otomobilin önündeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Çarpan otomobil iki dükkan arasına savrulurken, kazada kaldırımda yürüyen yaya da yaralandı. Alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yener Ulusoy Bulvarı istikametine hareket eden 07 CRM 72 plakalı araca, A.K. kontrolünde bulunan 07 GE 227 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada şahsın çarptığı otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi ile kaldırımda yürüyen yaya C.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı iki kişi hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazaya karışan sürücünün hastanede yapılan alkol testinde 1.65 promil alkollü olduğu tespit edildi. Otomobil sürücüsünün ehliyetine 6 aylığına el konulurken aracı da bağlanarak otoparkına çekildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazayı Koray Uygun şöyle anlattı: "Kırmızı araç önündekine vuruyor. Daha sonra kırmızı araç savrularak buraya düştü. Bu sırada yayaya çarptı."

Manşetler

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı
Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada