Kaza yaptırdı, olay yerinden kaçtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet, aniden yaya geçidine çıkan motosiklete çarpmamak için frene basınca devrilerek palmiyeye çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet, aniden yaya geçidine çıkan motosiklete çarpmamak için frene basınca devrilerek palmiyeye çarptı. Palmiyeye çarparak yaralanan motosiklet sürücüsü, kaza yapmasına neden olan motosiklet sürücüsünün motosikletine binip kaçtığını söyledi.

Kaza, Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yapay şelale istikametinden Sarı Köprü istikametine seyir halindeki Berke Can Hafiz'in kullandığı 07 GGE 53 plakalı motosiklet, yaya geçidine geldiğinde kaldırımdan aniden yaya geçidine çıkan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen motosiklete çarpmamak için frene bastığında kayarak refüjde bulunan palmiyeye çarptı. Yüzünü palmiyeye çarparak yaralanan motosiklet sürücüsü Berke Can Hafiz, kazaya neden olan motosiklet sürücüsünün hiç bir şey olmamış gibi motosikletine binerek hızla uzaklaştığı motosikletin plakasını alamadığını söyledi.

Yaralı sürücünün, trafik ekiplerinin işlemlerinin tamamlamasının ardından motosikletini iterek tamirciye götürdüğü, buradan da kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği bildirildi.

Trafik ekiplerinin kaza ile ilgili işlem yaptıkları sırada yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçen 2 motosiklet sürücüsü ceza yemekten kurtulamadı.

Manşetler

Hatay’da takla atan Fiat Tofaş ters döndü: 1 yaralı
Apartmanda korkutan yangın: 9 kişi tahliye edildi
Isparta’da son bir haftada polis denetimlerinde 58 aranan şahıs yakalandı
İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü