Kazada yaralanan genç hayatını kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Ahmet Çam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Ahmet Çam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün ilçeye bağlı Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Ahmet Çam'a otomobil çarptı. Savrulan Çam'ın üzerinden bu sırada arkadan gelen başka bir araç geçti. Ağır yaralanan genç, önce ilçe devlet hastanesine ardından da Adana'daki bir hastaneye sevk edildi. Çam, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Askerden yeni geldiği öğrenilen Çam'ın cenazesinin Aladağ ilçesinde Küp Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme