Kazada yola savrulan 3 yaşındaki çocuk yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpıştığı kazada 3 yaşındaki çocuk yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpıştığı kazada 3 yaşındaki çocuk yaralandı. Kaza sonrasında motosiklet sürücüsünün koşarak yerdeki çocuğu kucağına alması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza, Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi Tuzlaburun Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail C.'nin kullandığı 07 YCZ 56 plakalı kamyonet ile plakası ve ismi belirlenemeyen kadın sürücünün kullandığı motosiklet çarpıştı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaybedildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Annesinin kullandığı motosiklette bulunan 3 yaşındaki Hamza Abdelmetaal yaralandı. Motosiklet sürücüsü kadın, kaza sonrası koşarak yerdeki çocuğunu kucağına aldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından önce Serik Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Antalya'da bir hastaneye sevk edilen küçük çocuk tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Mersin’de denizde 2 erkek cesedi bulundu
Kural tanımaz motosiklet sürücülerine 498 bin TL ceza
Montuyla ayakkabısını çıkarıp kot ve atletle denize giren genç boğuldu
Galatasaray’ın kutlamalarında taraftarı bıçaklayan şüpheli 24 saat geçmeden yakalandı
Tır rampaya çarptı, fırlayan mermerler minibüsü parçaladı: 1 ölü, 3 yaralı
Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü