Kemer Belediyesi Kadınlar Lokali’nde ilk nişan merasimi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından Kemer'e kazandırılan Kemer Belediyesi Kadınlar Lokali'nde ilk nişan merasimi gerçekleştirildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından Kemer'e kazandırılan Kemer Belediyesi Kadınlar Lokali'nde ilk nişan merasimi gerçekleştirildi. Sevim Kalkan ve Aşır Katrancı çifti, evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Arslanbucak Mahallesi'ndeki Düğün Salonu'nda Kalkan ve Katrancı ailelerinin mutu gününe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akın, genç çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

Kız isteme töreninin de Kadınlar Lokali'nde yapıldığı nişan merasiminde konuşan Başkan Topaloğlu, genç çifte evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunarak, Kalkan ve Katrancı ailesini tebrik ettiğini söyledi.

Toplam 50 kişilik kapasiteye sahip Kadınlar Lokali'nde vatandaşlar, satranç, tavla, dama ve diğer oyunları da oynayarak vakit geçirebiliyor. Ayrıca altın günleri, doğum günü partileri veya özel günlerini ücretsiz olarak yapabilme imkanına sahip vatandaşlar; lokalde çay, kahve, tost ve hazır ürünlerden de faydalanabiliyor.

Manşetler

Mantar toplamaya çıkmıştı, ormanda ölü bulundu
Antalya Havalimanında VIP taşımacıların eylemi
Adana’da Karaçay Nehri’nde mahsur kalan kamyondaki 2 kişi kurtarıldı
Niyazi Nefi Kara için 6 ayrı suçtan 31 yıldan 69 yıla kadar ceza talebi
Kontak anahtarı üzerinde bırakılan taksiyi alıp kaçmaya çalıştı, köşeyi dönemeden yakalandı
Otomobilde mahsur kalan evladına kavuşan anne gözyaşlarına boğuldu
Mantar toplamak için evden çıktı, dünden beri haber alınamıyor
30 yıllık mesai son telsiz anonsuyla sona erdi
Polisin ’dur’ ihtarına uymayıp ters yönden kaçtı, 258 bin 500 TL cezadan kaçamadı
Hırsızlık ihbarına giden polis, özel garajda 5 aylık bebekle annesini buldu