Kemer, Kazakistan’da tanıtılıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 23. Kazakistan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Kemer tanıtımı yapıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 23. Kazakistan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Kemer tanıtımı yapıyor.

23-25 Nisan tarihleri arasında Kazakistan'ın Almatı şehrinde düzenlenen fuar, turizm sektörünün profesyonellerini ağırlıyor. Fuar alanında Kemer tanıtımı yaparak Kazakistanlı misafirleri Kemer'e davet eden Belediye Başkanı Topaloğlu, turizmciler ve acente yetkilileri ile de ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Fuar alanında Kemer'e büyük bir ilgi var. Yaptığımız görüşmelerde birçok Kazakistanlı misafir, Kemer'i keşfetmek için ilçemize geleceğini söyledi. Tanıtım anlamında yaptığımız başarılı projelerden olan VisitKemer projesi kapsamında çekilen tanıtım videolarını acente yetkililerine izlettik. Hepsinden olumlu geri dönüşler aldık. Bu proje ile yaptığımız çalışmanın meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Kemer'imizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz" dedi. Fuar 25 Nisan Cuma günü sona erecek.

Manşetler

Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı
Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu