Kemer Kitap Fuarı başladı

Kemer Sanat Sahnesi öncülüğünde Kemer Belediyesi'nin destekleri ile bu yıl ikincisi düzenlenen Kemer Kitap Fuarı başladı.

Kemer Sanat Sahnesi öncülüğünde Kemer Belediyesi'nin destekleri ile bu yıl ikincisi düzenlenen Kemer Kitap Fuarı başladı. Fuarın açılışına katılan Kemer Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Deniz Kafe içinde açılan stantları ziyaret etti.

Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenen Kemer Kitap Fuarı, ilçe merkezinde bulunan ve etkinliklerin merkezi haline gelen Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda düzenlendi. Fuar'ın açılına Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Sanat Sahnesi kurucusu Hüseyin Poyraz, Prof. Dr. Erol Parlak, yazarlar ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Poyraz, katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin'e teşekkür etti.

Poyraz şunları söyledi; "Müziğimize, edebiyatımıza omuz veren değerlerimizi anıyoruz. Kemer'de bir ilki gerçekleştirerek sanat sahnesi olarak türkü festivalini başlattık. Geçtiğimiz günlerde dördüncüsünü düzenledik. Birinci türkü festivalimizde de bizi yalnız bırakmayan değerli hocamız Sayın Prof. Dr. Erol Parlak bugün de bizleri kırmayarak aramıza katıldı. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Fuar, Prof. Dr. Erol Parlak'ın söyleşisi ile devam etti. Fuara katılan vatandaşlar, stantları gezip yazarlarla tanışarak kitaplarını imzalattı. Kitap Fuarı 1 Haziran Pazar günü sona erecek.

Manşetler

Evine iklimlendirme sistemi kuran uyuşturucu taciri yakayı ele verdi
8 saniyelik akrobatik şov 69 bin TL’ye patladı
İskenderun ve Dörtyol’da hurdacılar denetlendi
Hatay’da Jandarma’dan geniş çaplı asayiş operasyonu
Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı
Alanya’da iş adamı Aydın Çavuşoğlu’nun yaralandığı olayla ilgili savcılıktan açıklama
Öldürülüp yakılan Kübra Yapıcı’nın cesedinin bir bölümü Korkuteli Barajı’nda aranıyor
Hatay’da göçük altında kalan işçi kurtarıldı
Kübra Yapıcı cinayetinde suç aleti tabancayı da gömüp yerini işaretlemişler
Kahramanmaraş’ta yol çöktü: 1 yaralı