Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin altyapısı tamamlandı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri Kemer'de yeni yapılan sanayi sitesinin kanalizasyon ve içme suyu altyapısını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi'nde yeni yapılan sanayi sitesinin altyapı ihtiyacını gidermek için henüz inşaat aşamasındayken önce kanalizasyon ardından içme suyu hatlarını döşeyerek gerekli bağlantılarını yaptı.

KANALİZASYON VE İÇME SUYU HATTI

Yaklaşık bir ay önce proje bölgesinde yürütülen çalışma ile yeni sanayi sitesinde ihtiyaca cevap verecek nitelikte 250 metrelik kanalizasyon imalatı bitirilmişti. ASAT ekipleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri çalışma ile aynı alanda 300 metrelik içme suyu hattını da döşediler. Çalışma kısa sürede tamamlandı.

BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR

Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanları Mehmet Akın ve Seçkin Durusoy yürütülen işten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Akın, ASAT ekiplerinin özveriyle yürüttükleri çalışmayı şaşırtıcı bir hızda bitirdiklerini dile getirirken, Durusoy, “Muhittin Böcek Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kanalizasyon işimiz 1 hafta 10 gün içinde bitirilmişti. Şimdi de içme suyu projesi tamamlanıyor" dedi.

Manşetler

Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu
Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı