Kemer’de altyapı çalışmaları sürüyor

Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer genelindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer genelindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kuzdere Mahallesi 1040 Sokak'ta ve Mustafa Kemal Caddesi üzerinde yol ve kaldırım tamiratlarını tamamlayan belediye ekipleri, kaldırım üzerinde kalan sulama suyu hatlarının kapaklarını da tamir etti.

Belediye ekipleri, Kemer Yeni Mahalle'de oluşan çukurların yama çalışmalarına devam ederken, Çamyuva Mahallesi 5021 Sokak'ta yapılan yolda bakım ve onarım çalışmaları ve yağmur suyu için deplase işlemlerini gerçekleştirdi.

Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisinde yağmur suyu bağlantı hattı ile muhtelif sokaklardaki kaldırım ve yol tamiratlarına devam eden belediye ekipleri, su baskınlarına sebep olabilecek derelerin temizliğine de devam ediyor. Ayrıca Belediye ekiplerinin Beycik Mahallesi'nde Doğa Sitesi yanında bulunan yolda yağmur suyunun yol açtığı tahribat için şev çalışmasını tamamladığı bildirildi.

Manşetler

O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor
Tarsus’ta depo yangını
Alev alev yanan yer "motosiklet serası" çıktı
Yaylada 2 katlı evden yükselen alevler ormana sıçramadan söndürüldü
Adana’da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı
Panoya giren 1 buçuk metrelik karayılan apartmanı elektriksiz bıraktı