Kemer’de bayram temizliği

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi başlattığı temizlik çalışmaları çerçevesinde vatandaşların kendi bahçelerinden çıkardıkları budama ve evsel atıkları bulundukları yerden temizliyor. Sahil ve piknik alanlarının yanı sıra karayolu kenarlarında temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, rutin olarak yaptığı mıntıka temizlik çalışmalarına da devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı öncesinde temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan sahil ve piknik alanları ile karayolu kenarlarında temizlik çalışması başlattı. Belediye ekiplerimiz, özverili bir şekilde mıntıka temizlik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Daha temiz bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlarım" dedi.

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı