Kemer’de ilk zil, kitap ve kırtasiye hediyesiyle geldi

2025-2026 eğitim ve öğretim yılı Kemer'de törenle başladı. İlk ders zili çalındı, öğrencilere ücretsiz ders kitapları ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

2025-2026 eğitim ve öğretim yılı Kemer'de törenle başladı. İlk ders zili çalındı, öğrencilere ücretsiz ders kitapları ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

2025-2026 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kemer İmam Hatip Ortaokulu'nda açılış programı düzenlendi.

Program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Ahmet Solmaz'ın ilk ders zilini çalmasının ardından protokol üyeleri sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Ücretsiz kırtasiye desteği

Törende, Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan ücretsiz kırtasiye malzemeleri ile ders kitapları öğrencilere dağıtıldı. Masalara önceden bırakılan kırtasiye setleri çocukların yüzünü güldürdü.

"Eğitim için her şeyi yapacağız"

Kaymakam Ahmet Solmaz, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyerek eğitimle ilgili nasihatlerde bulundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı. Çocuklarımızın kırtasiye malzemelerini daha önce okullarımıza dağıtmıştık. Masaların üzerine koydular. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun."

Manşetler

Side Antik Kent’te kuyuya düşen çocuğa nefes kesen kurtarma operasyonu
Pasajda ölü bulunan Eyüp Can davası sürüyor
Kahramanmaraş’ta yangın ve kurtarma tatbikatı
Orman ekipleri, yanan otomobili görüp söndürdü
Mersin’de 200 kilo bozuk midye dolması ele geçirildi
Paralarını alamadığını iddia eden işçiler inşaatın çatısına çıktı
Antalya’da otomobil dereye uçtu: 1 yaralı
Antalya’da temmuz ayında 12 bin 228 asayiş olayının yüzde 99,9’u aydınlatıldı
İşyeri bahçesinde mangal yakan ailenin aniden yola fırlayan 2 yaşındaki çocuğu ölümden döndü
Nikah günü aldıktan 1 saat sonra kazada hayatını kaybeden gencin ailesinden 29 gün sonra gelen tahliyeye tepki