Kemer’de kaçak sigara operasyonu

Antalya'da jandarma ekiplerinin Kemer ilçesinde bir işyerinde gerçekleştirdikleri aramada çok sayıda kaçak tütün ürünü ve elektronik eşya ele geçirdi.

Antalya'da jandarma ekiplerinin Kemer ilçesinde bir işyerinde gerçekleştirdikleri aramada çok sayıda kaçak tütün ürünü ve elektronik eşya ele geçirdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar sonucu, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla ilçede bir işletmede arama gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek çalışmasıyla yapılan aramada, 2 bin 350 paket ısıtılmış tütün, 85 elektronik sigara, 140 paket bandrolsüz kaçak sigara, 281 faturasız elektronik malzeme ve 320 bandrolsüz puro ele geçirildi.

Manşetler

(Düzeltme) Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Antalya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Traktör sürücüsü yaşlı adam kazada hayatını kaybetti
Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Denizde boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye kaldırıldı
Arsuz’da kepçeyle çarpışan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu