Kemer’de kafe ve lokantalara fiyat listesi denetimi

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kafe ve lokantalarda uygulamaya yeni giren fiyat listesi denetimi yaptı.

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kafe ve lokantalarda uygulamaya yeni giren fiyat listesi denetimi yaptı.

Belediye zabıta ekipleri, yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koyulmasına ilişkin düzenlemenin yürürlüğe girmesi sonrası denetimlere başladı.

Belediye ekipleri, işletme sahiplerine yönelik tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde fiyat listesini giriş kapısına ve hizmet sunulan masaların üzerine konulması konusunda uyarılarda bulunarak işletmelere 7 iş günü süre verdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2024 itibariyle yürürlüğe giren düzenleme sonrasında denetimlere başladıklarını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaya ve denetimlere devam edeceklerini söyledi.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu