Kemer’de Kasım ayında 200 hayvan kısırlaştırıldı

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Kasım ayında 200 hayvan kısırlaştırıldı.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Kasım ayında 200 hayvan kısırlaştırıldı.

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kısırlaştırılan hayvan sayısının 200 olarak açıklandığı verilerde, aşılanan hayvan sayısı 200, sahiplendirilen hayvan sayısı 67, barınağa bırakılan hayvan sayısı 59, toplanan başıboş hayvan sayısı 27 ve tedavi edilen hayvan sayısı 856 olarak belirtildi.

Kasım ayı içerisinde 1800 ihbar alan Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları, belirlenen noktalarda sokak hayvanlarına su ve gıda desteği de sağlamaya devam ediyor.

Manşetler

Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi