Kemer’de Molaevi’nde son aşamaya gelindi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'nde Kemer Belediyesi'ne ait binada Molaevi yapımı için devam eden çalışmaları inceledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'nde Kemer Belediyesi'ne ait binada Molaevi yapımı için devam eden çalışmaları inceledi.

İnceleme sırasında Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Semih Top, Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aziz Balaman ve Kemer Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Turgay Okay eşlik etti. Molavi yapımında çalışan belediye personeliyle selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Fen İşleri Müdürü Balaman'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. En kısa sürede binamız molaevi olarak hizmete başlayacak. Kemerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Manşetler

Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi
Mersin’de maaşlarını alamayan işçiler, adliye önünde açıklama yaptı