Kemer’de trafo yangını

Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkiinde gece saatlerinde çıkan trafo yangını, itfaiye ve belediye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkiinde gece saatlerinde çıkan trafo yangını, itfaiye ve belediye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Antalya'nın Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkiinde, gece saat 01.00 sıralarında trafo yangını çıktı. Çalılık alanda bulunan trafoda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Kemer Belediyesi'ne ait iş makinesi, arazöz ve personel müdahale etti.

Kemer Belediyesi ekiplerini Çamyuva Mahalle sorumlusu Uğur Keskin'in yönlendirdiği yangın, erken müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangının ardından Sarıören mevkiinde bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı