Kemer’de zabıta ekiplerinden yılbaşı öncesi denetim

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde Kemer'de faaliyette bulunan fırın ve pastanelerde denetim yaptı.

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde Kemer'de faaliyette bulunan fırın ve pastanelerde denetim yaptı.

Belediye ekipleri, ilçe dahilinde bulunan fırın ve pastaneleri kontrol ederek hijyenik ve standartlara uygun üretim yapılıp yapılmadığını denetledi. Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önemli. Kemer'de gerçekleştirdiğimiz rutin denetimlerimize devam ediyoruz. Yılbaşı öncesinde denetim yaptığımız fırınlarda, hijyen, gramaj ve genel temizlik kurallarına uyup uyulmadığı kontrolleri gerçekleştirildi. Denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Manşetler

Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu
Manavgat’ta feci kaza kamerada: 1 yaralı
Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi
Antakya’da metruk bina yangını kontrol altına alındı