Kendilerini depremzede olarak tanıtıp yardım toplayan şahıslar kıskıvrak yakalandı

Sivas'tan deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş Elbistan'a giderek kendilerini depremzede olarak tanıtıp yardım toplayan iki şahıs kıskıvrak yakalandı.

Sivas'tan deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş Elbistan'a giderek kendilerini depremzede olarak tanıtıp yardım toplayan iki şahıs kıskıvrak yakalandı.

Kahramanmaraş merkezli depremin henüz tam olarak yaraları sarılmamışken deprem bölgelerinde yaşanan hırsızlık ve yağmacılık haberleri duyanların kanını donduruyor. Meydana gelen depremin ardından Kahramanmaraş Elbistan'da kendilerini depremzede olarak tanıtıp dağıtılan yardımları toplayan ve haklarında birçok suç kaydı olduğu tespit edilen M.K ve M.K isimli şüpheliler, vatandaşların ihbarı üzerine polis takibine alındı. Yürütülen titiz çalışma sonucunda şahısların Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan ikametlerine geldikleri sırada operasyon yapıldı. Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri deprem bölgesinden toplandığı tespit edilen yardım malzemeleriyle birlikte iki şahsı kıskıvrak yakalandı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı
Isparta’da 22 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ezgi Apartmanı davasına devam edildi
Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı