Kendisini takip 2 kişiyi bacaklarından vurup polise teslim oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde aralarında husumet bulunan taraflardan bir kişi, kendini takip eden iki kişiyi tabancayla bacaklarından vurdu.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde aralarında husumet bulunan taraflardan bir kişi, kendini takip eden iki kişiyi tabancayla bacaklarından vurdu. Şüpheli, olay sonrası polise giderek teslim oldu.

Olay, Bağlık Mahallesi Ahmet Yesevi Sokak üzerinde dün gece saat 23.00 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, tabancasıyla M. B. (22) ve İ. Y.'yi (20) bacaklarından vuran M. A. (24), polise giderek teslim oldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

M. A., buradaki ifadesinde vurduğu iki kişi ile aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet olduğu, bu şahıslarla Kumluca halinde karşılaştıklarını ve şahısların araçlarla kendisini takip ettiklerini, kendi ikametinin bulunduğu sokağa geldiğinde ise kendini korumak amacıyla yanında bulunan tabanca ile 5-6 el ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan M. B.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Manşetler

Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular
Alanya’da 400 bin liralık döviz bürosu soygununda 3 şüpheli tutuklandı