Kepez Adana’dan 3 puanla döndü

Grup lideri olarak gittiği Osmaniyespor maçını tek golle kazanan Kepez Belediyespor, taraftarının şampiyonluk beklentisini sürdürüyor.

Grup lideri olarak gittiği Osmaniyespor maçını tek golle kazanan Kepez Belediyespor, taraftarının şampiyonluk beklentisini sürdürüyor.

Adana temsilcisi Osmaniyespor Futbol Kulübü deplasmanından 1-0lık galibiyet ile dönen Kepez Belediyespor taraftarları, şampiyonluk beklentisini sürdürüyor. Karşılıklı ataklarla 0-0 biten ilk yarının ardından, dakika 58'de sağ açık oynayan Ali Sinan Gayla takımını öne geçiren golü attı. Zaman zaman şiddetlenen yağmur altında geçen ikinci yarıda, Kepez 3 gol kaçırdı. Antalya'ya 3 puanla dönme sevincini soyunma odasında yaşayan Kepez Belediyespor, bu skor ile aynı puan ve averajdaki 68 Aksaray Belediye Sporun ardından 2'nci sırada yer alıyor.

Manşetler

Haber alınamayan yaşlı kadın için ekipler seferber oldu
Arsuz’da bahçe yangını geniş alana sirayet etmeden söndürüldü
Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı