Kepez Belediye Hentbol Takımında hedef önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu

Türkiye Şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi.

Türkiye Şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi.

Alanya'da düzenlenen biri resmi ikisi özel turnuvadan 3 şampiyonluk kupası getiren Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi. Küçük ve minik kızlar kategorisindeki takımlarına haftada 6 gün antrenman yaptıran Sarpaş, kendilerinden yaşça büyük takımları yenecek güçte olduklarını söyledi.

"Nice kupalar getireceğiz"

Katılacakları şampiyonalarda kupa almaları konusunda iddialı olduklarını belirten Sarpaş, kulüp çatısı altına girmeleriyle daha da güçlendiklerini söyledi. Okul takımı iken bahçede çalışmak zorunda olduklarını belirten Sarpaş, "Kulübün salon ve servis gibi destekleri takım açısından çok iyi oldu. Gelişimleri açısından salonda antrenman yapmamız çok önemliydi. Takımımıza güveniyorum. Kepez'e nice kupalar getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Manşetler

16 yaşındaki kızı ile görüştüğü gerekçesiyle 20 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü
Elinde benzin bidonuyla gelip galerideki 6 aracı ateşe verdi
Yem yüklü tır şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi