Kepez'de yüzme bilmeyen kalmayacak

Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük Eylem Planı Kapsamında Hazırlanan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesine Kepez Belediyesi de destek verdi. Spora ve sporculara yönelik önemli projelere imza atan Kepez Belediyesi, 10 bin ev hanımına yüzme öğretecek.

Kepez Belediyesi, Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük Eylem Planı Kapsamında Hazırlanan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesi kapsamında Kepezli hanımlara yüzme öğretiyor.  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle 81 ilde hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında Kepez’de de bayanlara ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Kepez Belediyesi’nin Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nda açılan yüzme kursları ev hanımları tarafından büyük ilgi gördü.

Tütüncü’ye teşekkür

Antalya’da yaşayıp, yüzme bilmiyor olmanın kendileri için büyük bir eksiklik olduğunu dile getiren kadın kursiyerler, kendilerine kapılarını sonuna kadar açan özellikle ev hanımlarına ayrı bir önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler. Spora ve sporculara yönelik önemli projelere imza atan Kepez Belediyesi, 10 bin ev hanımına yüzme öğretmeyi hedefliyor. 

Manşetler

Isparta’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Seyhan Nehri’ne giren genç kayboldu
Saimbeyli’de çıkan orman yangını kontrol altIna alındı
Tarlasında ot temizlerken yılan soktu
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa 18 tutuklama
Takla atan aracın sürücüsü yaralandı
Kontrolden çıkıp refüjdeki ağaca çarpan otomobil ikiye bölündü
Sulama kanalına giren 9 yaşındaki çocuk öldü
Beton mikseri hortumuna tutunup giderek ölüme meydan okudu
Kreş müdürünün çocuklara uyguladığı şiddet kamerada