Kepez’den Ramazan öncesi sıkı denetim

Kepez Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan Ayına sayılı günler kala başta ekmek olmak üzere unlu mamül üretimi yapan işletmelerin denetimlerin artırdı.

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek fırınlarına ve unlu mamül üretimi yapan işletmelere yönelik gerçekleştirdiği periyodik denetimlerini 11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi sıklaştırdı. Ramazan ayında vatandaşların aldığı gıda ürünlerinde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başta ekmek olmak üzere, unlu mamül üretimi yapan işletmelerin denetimleri arttırıldı. Ekipler, sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimi için ekmek ve unlu mamül üretimi ile satışının yapıldığı işletmelerde, ürünlerin gramaj, hijyen ve etiket kontrollerini gerçekleştiriyor.

Gıda denetimleri artırıldı

İlçedeki ekmek ve unlu mamül üretimi yapan işletmelerde gerçekleştirilen periyodik denetimleri artıran Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  gıdaların tezgaha gelinceye kadarki aşamalarını titizlikle denetliyor. Ekipler, denetimler sırasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu normlara uymayan 3 işletme hakkında işlem yaparken, gramaj, hijyen ve etiket kurallarına riayet eden ve müşteri memnuniyetine önem veren işletmelere de verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Manşetler

Yanan evden tabancasını almak isterken alevler içinde kalan emekli polis hayat mücadelesini kaybetti
Hatay’da 3 kaçak göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı
Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası