Kepez’e konforlu bir cadde daha

Kepez Belediyesi, Varsak Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi’ni, sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturdu.

Kepez Belediyesi, yol medeniyettir anlayışıyla kaliteli, konforlu karayolları inşa etmeye devam ediyor. İnşa edilen kaliteli ve konforlu yollardan bir tanesi de Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi oldu. Süleyman Demirel Bulvarı ile Şelale Caddesi arasında ulaşım imkânı getiren bu yol; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde geçtiğimiz yıllarda açılmıştı.

Turgut Reis Caddesi’ne sıcak asfalt
Fen İşleri Müdürlüğü, önceki yıllarda sathi asfaltla kapladığı 25 metre enindeki caddede sıcak asfalt çalışması başlattı.  Alt yapı çalışmaları da tamamlan Turgut Reis Caddesi’nin ilk olarak Tansu Çiller Caddesi’ne kadar olan 850 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Finişer makinesiyle, caddenin bu bölümüne 3 bin 300 ton sıcak asfalt serildi.
Sıcak asfalt çalışmasıyla kaliteli ve konforlu hale getirilen caddenin yol çizgileri de yapıldı. Caddenin sıcak asfalt dökülen bölümü, kaldırım ve peyzaj çalışmasıyla daha güzel hale getirilecek.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkileri, Turgut Reis Caddesi’nin, Şelale Caddesi’ne kadar olan bölümünün sıcak asfaltını da önümüzdeki aylarda yapılacağını ifade ettiler.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi