Kepez’in file ablası oldu

Kepez Belediyespor Voleybol Takımı'na transfer olan 25 yaşındaki Reyhan Berivan Dosay, takımın 2. Lig deneyimi olmayan oyuncularına ablalık yapıyor.

Kepez Belediyespor Voleybol Takımı'na transfer olan 25 yaşındaki Reyhan Berivan Dosay, takımın 2. Lig deneyimi olmayan oyuncularına ablalık yapıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor Kulübü'ne transfer olan 25 yaşındaki Reyhan Berivan Dosay, altyapıdan gelen takım arkadaşlarına ablalık yapıyor. Ankara İlbank Spor Kulübü altyapısından yetişerek BESYO eğitimi için Antalya'ya gelen Dosay, smaçör mevkisindeki açığı kapatmak için Kepez'e geldi. Yaşları 16 ile 18 arasında değişen Kepez'in altyapı oyuncularına destek olan Dosay, geriye düşülen maçlarda soğukkanlı kalmayı öğretiyor. Genç oyuncuların kapasitelerini ortaya koymalarında önemli etken olan sporcu, sezon sonuna kadar Kepez'de oynayacak.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi