Kepez’in kızları KBBL provasını galibiyetle tamamladı

Antalya'yı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) temsil edecek olan Kepez'in kızları, U18 kategorisindeki ilk maçlarını 53-30 kazandı.

Antalya'yı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) temsil edecek olan Kepez'in kızları, U18 kategorisindeki ilk maçlarını 53-30 kazandı.

KBBL'de yer alan Kepez Belediyespor Kulübü'nün kadın basketbolcuları, U18 Antalya Ligi'ndeki ilk maçlarını farklı kazandı. Aynı zamanda KBBL'de oynayacak olan takım, Turgut Özal Spor Salonu'nda DSİ ile U18 şampiyonluğunun başlangıç karşılaşmasını oynadı. Periyotları 17-4, 15-5, 12-11 ve 9-10 skorlarıyla tamamlanan maç sonunda zafer, 53-30 ile ev sahibinin oldu.

"İddialı bir takım oluşturduk"

Bu galibiyeti Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Kulüp Başkanı Emin Akçay'a hediye ettiklerini ifade eden Koç Besim Güvenç, "KBBL için genç, U18 için şampiyonluğun iddialı adayı bir takım oluşturduk. Antalya basketbol tarihinde kulübümüzün yerini güçlü tutmak istiyoruz" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar