Kepez’in Pati Atölyesi başladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Pati Atölyesi" etkinliği çerçevesinde sokak hayvanlarının barınmaları için öğrencilerle beraber kulübe yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Pati Atölyesi" etkinliği çerçevesinde sokak hayvanlarının barınmaları için öğrencilerle beraber kulübe yaptı.

Kepez Belediyesi'nin Pati Atölyeleri'nde çocuklar sokak hayvanları için kulübe yapmasını öğreniyor. Kepez Belediyesi ve Pati Koruma Derneği (PaKoDeR) İşbirliğiyle "Pati Atölyesi" etkinliği düzenlendi. Tek Sarnıç Parkında düzenlenen etkinlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren İlkokulu öğrencileriyle sokak hayvanlarının barınmaları için kulübe yaptı. Etkinlik alanında bulunan kedi ve köpekleri sevme imkânı bulan çocuklar, Başkan Tütüncü ile beraber çok sevdikleri sokak hayvanlarına yuva yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sokak hayvanlarına yuva

Başkan Tütüncü, öğrencilere her canlının yaşama hakkının olduğunu, hayvanlara en güzel şekilde davranılması gerektiğini, sokak hayvanları için her yere kulübeler, su ve mama yerleri yapılması gerektiğini anlattı. Çok güzel bir etkinlik için öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, "Kepez Belediyesi'nin Pati Atölyesi başladı. Sevgili öğrencilerimizle sokak hayvanlarımıza beslenme alanları ve barınmaları için de yuvalar yapıyoruz. Sevgili çocuklarımız doğada çok mutlular. İyiliğe vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorlar, hazzını duyuyorlar. Ama bütün bunlarla birlikte o minicik kalplere hayvan sevgisini bambaşka bir güzellikle işliyoruz. Kepez Belediyesi yeniliklerin adresi ve sokak hayvanları bizim için çok önemli" dedi.

Manşetler

Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi