Kepez’in ragbicileri Antalya şampiyonu oldu

Kepez Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Ragbi Takımları, Antalya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Kepez Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Ragbi Takımları, Antalya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Tamamı Kepez Belediyespor Kulübü'nün lisanslı oyuncuları olan Antalya Spor Lisesi Kız ve Erkek Ragbi Takımları, Antalya birincisi oldu. Kepez'in U18 kadın ve erkek takımları, Antalya Şampiyonası'nda rakiplerine şans tanımadı. Muğla'da 24-28 Şubat'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası birinci etabında Antalya'yı temsil edecek olan Kepezliler, büyük mutluluk yaşadı. Liselerarası turnuvanın kendileri için Türkiye ölçekli şampiyona provası niteliği taşıdığını belirten kurucu Antrenör Yasir Akbaş, "Takımlarımızın alt seviyesinde maçlardı ama bu sayede eksikliklerimizi görme fırsatı oldu. Bu yıl hedefimiz okul turnuvalarında ve lig seviyesinde birçok kupayı kulübümüz müzesine getirmek. Bizleri destekleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e sonsuz teşekkürler" dedi.

Erkek U18 takımı antrenörü Meryem Şavk ise, Fair-play çerçevesinde güzel bir müsabaka geçirdiklerini, çalışmaların meyvelerini alıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar