Kepez’in sultanları lige hazır

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart'ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig grup müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart'ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig grup müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı.

2. Lig'deki yerini almak için yeniden kurulan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart'ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig grup müsabakalarına haftada 4 gün antrenman yaparak hazırlanıyor. 1'i Kumluca, 3'ü Antalya'dan rakibi olan Kepez'in sultanları, birinci çıkmaları halinde nisan ayındaki final müsabakalarına katılacak. Buradan da birinci olarak doğrudan 2. Lig'e girmeye hak kazanmayı hedeflediklerini belirten Başantrenör Koray Turgut, müsabakalara yoğunlaştıklarını ve hazır olduklarını kaydetti.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar