Kepez’in Varsak kreşi açılıyor

Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin 6. Şubesi, Varsak'ta 12 Ocak Cuma günü 11.00'da açılıyor.

Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin 6. Şubesi, Varsak'ta 12 Ocak Cuma günü 11.00'da açılıyor.

Kepez Belediyesi, çalışan annelerin kreş talebini karşılamak ve okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla ilçeye kazandırdığı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerine bir yenisini daha ekledi. Teomanpaşa, Özgürlük, Ahatlı ve Erenköy'den sonra Varsak mahallesi de 10 sınıflı ve 200 öğrenci kapasiteli kreşine kavuştu. Aktoprak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda 3 bin metrekare büyüklüğündeki belediye hizmet alanına yapılan kreş, mimari tasarımı, oyun parkının olduğu büyük bahçesi, renkli dekorasyonu, mobilyaları ile modern, güvenli ve neşeli bir eğitim yuvası oldu. Varsak Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 12 Ocak Cuma günü 11.00'da hizmete açılacak.

Manşetler

Isparta’da 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi
Kumluca’da yüzme alanlarında denetim
Yolcu otobüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Direksiyon başında rahatsızlanan servis şoförünün kullandığı midibüs direğe çarptı
Yalnız yaşayan adam bahçe duvarının altında ölü bulundu
Metruk gecekonduda çıkan yangın korkuttu
Eski eşini eşarp ve yastıkla boğan sanık, olay gecesi kız arkadaşına trafikte birisini öldürdüğünü söylemiş
Maskeli hırsızlar çaldı, polis yakaladı: "Çok şükür bulundu"
Seyir halindeki motosiklet alevlere teslim oldu
Polisi karşısında görünce motosikleti bırakıp kaçtı