Kepezli tekvandocuların üst kuşak sevinci

Kuşak terfi sınavını geçen Kepez Belediyespor Kulübü'nün tekvandocuları, düzenlenen törenle yeni kuşaklarını almanın sevincini yaşadı.

Kuşak terfi sınavını geçen Kepez Belediyespor Kulübü'nün tekvandocuları, düzenlenen törenle yeni kuşaklarını almanın sevincini yaşadı.

Kepez Belediyespor Kulübü'nün tekvandocuları, düzenlenen törenle yeni kuşaklarını almanın sevincini yaşadı. Turgut Özal Spor Salonu'nda düzenlenen törende, çeşitli kuşaklardaki 60 tekvandocu ile aileleri bir araya geldi. Genç sporcuların heyecanına ortak olan Kepez Belediye Başkanvekilleri Selçuk Koçnebioğulları, zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcuların yetişmesi için çalışacaklarını söyledi. Atatürk'ün sözleriyle hareket ettiklerini belirten Koçnebioğulları, "Burada 24 saat çalışan kulüp başkanımız Akçay'a ayrıca teşekkür ediyorum. Ne kadar çok spor yapan çocuk olursa, o kadar çok kendimizi geliştirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporculara kuşak ve diplomaları verildi. Çocuklarını tebrik eden aileler, bu anı ölümsüzleştirmek için bolca fotoğraf çektirdi. Tören, tüm katılımcıların toplu fotoğraf çekinmesinin ardından sona erdi.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi